Wok med skinke.

Idag ble det lettvint middag.

Etter to lange dager på seminar, var det godt å komme hjem å bare fikse middagen i en fei.

Her er det ganske enkelt en pose frossen wokblanding rett i panna.

Når dette har frest i ei stund, tilsetter jeg hamburgerrygg,

rester fra forleden dag, i små terninger.

Du kan godt bruke annet kjøtt, f. eks. skinke.

Og noen minutter etter er maten klar.

Serveres her med hjemmebakt knekkebrød.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg