Blomkålsuppe

1 blomkålhode

1 terning grønnsaksbuljong

1 dl melk

vann

 

Kutt og skyll blomkålen.

Ha bukettene i en kasserolle og fyll på vann så det dekker.

Tilsett en buljongterning.

Kok opp og la det småkoke på lav varme i 8-10 minutter,

til blomkålen er såvidt kokt.

Skjekk med en skarp, spiss kniv.

Hell av det meste av vannet, og kjør blomkålen glatt med en stavmikser.

Fyll på med melk til passe konsistens.

Øs opp i suppeskåler.

Kan godt pyntes med litt sprøstekt spekeskinke over.

Vel Bekomme.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg