Brødkrutonger

Brødkrutonger er fint å lage av rester av litt tørt brød,

her brukte jeg rester av hjemmelagde hvitløksbrød,

så da trengte jeg ikke ekstra krydder.

Del opp brødet i små terninger.

Ha brødterningene på bakepapirkledd stekebrett.

 

Pass på at terningene fordeles godt utover og ikke ligger oppå hverandre.

Stek ett brett av gangen 180 °C i ca. 15 minutter eller til brødkrutongene er sprø.

Godt å strø over salater og supper for litt ekstra smak og krønsj.

Oppbevares på tette glass.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg