Grønnsaksris.

Jeg lager rett som det er blomkålris og brokkolliris,

men i dag ville jeg prøve en annen variant.

Da ble det en banding av kål og løk.

Smaker godt som tilbehør det meste.

Her er det jo bare fantasien som setter grenser,

men bruk gjerne det som finnes i kjøleskapet.

Jeg brukte

1 løk

1 stort knutekål

1 rød spisskål

Alt skrelles og deles i biter og hakkes i foodprosessoren.

Stekes i smør eller olje i god og varm stekepanne til løken er gylden og kålen er myk.

Kan sikkert saltes og peppres litt,

men jeg trengte ikke det,

siden løken gir så mye smak.

Oppbevares i tett boks i kjøleskapet.

 

Vel bekomme!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg