Grønnskassuppe – vegetarisk.

I dag ble en næringsrik og sunn suppe etter et dypdykk i fryseren,

og her var det endel grønnsaker.

Viktig å bruke alt som ligger i fryseren,

det er godt for lommeboka og godt for miljøet.

Jeg bruker mye kål i suppene, og det ble det denne gangen også.

Dette ble en suppe med lite kalorier og karbohydrater.

Med masse urter og krydder, blir det en smaksrik og god suppe.

Jeg kjører den sammen med en stavmikser, for å få en glatt og god suppe.

Med endel chiliflak, så blir den også hot og god,

og den setter igang forbrenningen.

Med litt gurkemeie, så blir det en fin gyllen farge,

og gurkemeie er godt for immunforsvaret.

Så dette blir en skikkelig næringsbombe.

Dette blir en stor porsjon,

ca 3 liter,

så det er lurt å fylle restene i frysebokser og puttes i fryseren.

Greit å finne ferdig middag på en travel dag.

 

1 pose frosne, grønne erter

1 pose rosenkål(600 gr)

500 gr rødbeter

1 pose spinat

3-4 fedd hvitløk

2 ts chiliflak

1-2 ts peppermiks

2 ts gurkemeie

2 liter vann

3 grønnsaksbuljongterninger

Kutt opp alle grønnsakene.

Ha alt i en stor kasserolle og tilsett vann, buljongterninger og krydder.

Når alt er kokt sammen og mørt,

kjøres alt sammen til en glatt suppe med stavmikseren.

Smak til med krydder og server.

Vel bekomme!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg