Hjemmelagde kjøttboller med pasta og masse parmesan.

Hvem kan motstå en porsjon spaghetti med kjøttboller?

Suksess blant både store og små.

 

400 g kjøttdeig

2 fedd hakket hvitløk

oregano/basilikum

salt og pepper

 

1 boks knuste hermetiske tomater

2 ss tomatpure

1 pk minitomater eller 2 store

2 ss olje

1 fedd hakket hvitløk

1 finhakket løk

2 neve snittet frisk basilikum

salt og pepper

spaghetti

Bland sammen alle ingrediensene til kjøttbollene og lag små boller.

Brunes i en varm stekepanne med smør, stekes til de er

gjennomvarme, ca, 10 minutter.

Varm rapsolje i en kasserolle.

Ha i snittet løk og hvitløk og stek på svak varme til løken er myk og har fått fin farge.

Tilsett hermetiske tomater, tomatpure, gjerne også noen ferske tomater, hvis du har.

Kok opp og la sausen trekke på svak varme i 15 minutter.

Tilsett basilikum på slutten og smak til med salt og pepper.

Spaghettien kokes i fosskokende vann med salt,

i ca 10 minutter, men les på pakken,

så du får riktig tid til den pastaen du velger.

Rør inn pastaen i sausen før du øser opp i dype skåler

sammen med kjøttbollene.

Toppes med rikelig med revet parmesan.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg