Kjøttsuppe med grønnsaker og pinnekjøtt.

Nok en middag med restemat,

denne gangen blir rester av pinnekjøttet brukt opp.

Det er perfekt i en lettvint grønnsakssuppe.

 

Når det blir rester av pinnekjøtt, renser jeg restene og fryser ned kjøttet.

Det blir masse kjøtt av bare noen biter, og kjøttet er smaksrikt,

så det gjør seg godt i en suppe.

Her har jeg brukt det jeg hadde av grønnsaker,

det er bare å tømme grønnskasskuffa, og gjerne suplere med frosne grønnsaker.

Kutt opp alle grønnsaker og ha dem over i en stor gryte.

 

Fyll på med vann slik at det dekker.

Kok opp og la det koke i noen minutter før du tilsetter kjøttet.

Her kan alt av kjøtt brukes, men med det salte pinnekjøttet får suppa en veldig god smak.

La suppa småkoke til grønnsakene er møre, 20-25 minutter.

Smak til med pepper, salt trengs ikke pga at kjøttet er salt.

Vel bekomme!

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg