Idag ble det knekkebrød uten frø,
men med samme oppskrift,
som jeg bruker når jeg lager av ulike frø og nøtter.
Jeg måtte prøve en runde med ulike meltyper,
som er innafor på lavkarbo.
Sesammel, bokhvetemel, kokosmel, mandelmel, soyamel
og chiafrø som bindemiddel.
Jeg brukte
4 dl bokhvetemel
3,5 dl sesammel
1 dl mandelmel
2 dl soyamel
1 dl kokosmel
0,5 dl chiafrø
1 ts salt
1 ss oregano
11-12 dl lunkent vann
Rør sammen og la det svelle litt
før røra smøres utover bakpapirkledde stekeplater.
Det blir nok til to plater.
Jeg drysser litt havregryn, kruskakli og flaksalt på toppen.
Dette er bare til pynt, men saltet gir en god smak.
Rutes opp før de settes inn i ovnen.
Stekes i ovnen i en times tid i 160 grader.
2 kommentarer
Dette skal jeg prøve med noe av det vanlige melet jeg har her😊
Takk for tipps 😃
Ja lettvint og godt og man kan brukedet man har. Ha en fin dag.