Kokosmakroner må vi ha til jul.
Disse bakes tidlig hvert år, og spises ferske,
så bakes det nye til jul, hvis det blir tomt.
Det er viktig å kose seg litt i adventstiden også.
De er raske og enkle å lage, trenger få ingredienser,
og de kan lett lages sukkerfrie for de som ønsker det.
De lages lett helt lavkarbo,
ved å benytte sukrin eller annen søtning,
i stedet for sukker.
Blir minst like gode!
Du trenger:
4-5 eggehviter
200 g sukker/søtning
5-6 vaniljedråper
200 g kokosmasse
Stivpisk eggehviter.
Bland inn sukker eller søtning, vanilje og kokosmasse.
Sett topper med to skjeer på stekebrettet, kledd med bakepapir.
Stek kakene midt i stekeovn i ca. 10 minutter, 160 – 170 grader, til de er gylne.
Avkjøl på rist.
Oppbevar kakene i en tett boks.
Nytes i adventstiden.
Nye bakes til jul, hvis det blir tomt.
#jul #julebakst #julekaker #kokos #makroner #tradisjon #hjemmelaget
#matfrabunnen #sukkerfri #melkefri #glutenfri #lavkarbo #kokosmakroner