Konferansemat på Britannia hotell.

 Treretters lunsj er ikke hverdagen, men det er godt en gang i mellom. I dag ble det nok en lunsj på fasjonable Britannia.

Vi startet med en rårevet rødbetkrokett med revet fetaost, urter og sprøstekte havrekorn.

Derretter ble det på meg, som ikke spiser kjøtt, en deilig laks på en seng av potetpure og rotgrønnsaker.

De andre fikk andelår med samme tilbehør.

Så kom desserten, som altså er sukkerfri, en sjokoladeform med sjokolademousse, krem og ristke bær. Ble usikker på om dette kunne være dia dessert, men joda. Smakte godt ja. De andre som spiser sukker, fikk en lekker panna cotta, ikke å foralte det heller. Med en kopp kaffe eller te så var dette et fremragende måltid.

Pausematen var heller ikke av den lavmælte sorten.

En kokk serverte oss masse godsaker fra ei stor vogn med gedigent ostefat med oster fra Gangstad gård og Italiensk fra Verona i Veneto.

Masse søte godsaker, sjokolademandler, kaker og kongekrabberøre servert i salatblader.

Jupp mette ble vi…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg