Kraftkoking.

Billig og god og veldig nærende kraft er godt å ha i fryseren.

Jeg bruker å kjøpe hønseføtter, disse er billige og gir masse kollagen til suppa, tar ikke så lang tid å koke, og er lett å smaksette,

siden de ikke avgir så mye smak.

1 pose med hønseklør

vann så det dekker

2-3 laurbærblader 

Ha klørne i en stor kasserolle og tilsett vann og laurbærblader.

En kvast eller to  med andre urter skader ikke, så bare legg oppi litt timian, oregano, persille, sammen med laurbærbladene, som en bouquet garni.

Kok opp og skum av etterhvert og la dette stå på lav varme å trekke i 1 times tid. Sil av å avkjøl krafta.

Denne blir til gele når den blir kald.

Oppbevares i kjøleskapet eller fryses i passende porsjoner.

God å drikke som buljong, men da må du smake den til med litt salt og pepper og litt urter.

Ellers er den god som base til supper og sauser.

Dette er supermat for en billig penge.

Dette er veldig nærende og godt for immunforsvaret, smører skrotten og tilfører masse kollagen.

Godt for hud, hår og negler, og skjellettet,

så det er bare å pøse på.

Dette gjør godt.

God å ha ved sykdom, lett å servere en kopp varm kraft,

når man ikke har matlyst.

Lett å drikke og gir god energi.

Anbefales.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg