Kremet fiskesuppe med kveite.

500 gr kveite

1 sellerirot

2 gulrøtter

1 purreløk

1 løk

1 fedd hvitløk

3 store poteter

ca 1,5 l buljong/terning

1 dl creme fraish

1 boks matfløte

1 boks reker

hvitvin

Rens og skrell grønnsakene og skjær dem i tynne strimler ala julienne.

Kok opp fisken, skum godt og la det trekke ca 20 minutter.

 Stykk opp fisken i biter, og sil krafta.

Kok grønnsakene såvidt møre i fiskekrafta, dette tar kort tid, tynne strimler, måå ikke kokes i hjel.

 Visp inn fløte og creme fraich i krafta og smak godt til. Tilsett litt hvitvin mot slutten og tilsett rekene rett før servering.

Legg fisk og grønnsaker tilbake i suppen.

Serveres med varme baguetter.

 

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg