Lårfileter av kylling blir saftig og godt når det ovnsstekes.
600 gram kyllingfilet
1 brokkoli
1 blomkål
2-3 gulrøtter
Fløtepoteter
12 melne poteter
1 løk
2-3 fedd hvitløk
1 ss smør
1 ts salt
1/2 ts pepper
1 boks kremfløte
1 dl revet hvitost
150 gr sopp
Grill lårfiletene først i en varm panne med smør, til de får en fin stekeskorpe hele veien rundt.
Krydre med salt og pepper.
Kutt opp grønnsakene i passende biter og legg de i en ildfast form. Legg kyllingfiletene oppå og sett inn i ovnen.
Stekes i ovn på 160 °C i 12-15 minutter, til kyllingen er gjennomstekt og grønnsakene er møre.
Samtidig setter du inn en potetgrateng,
slik at den blir ferdig sammen med kyllingen.
Oppskrift på fløtegratinerte poteter finner du HER.
Kutt sopp og stek i varm panne til de er sprø.
Server med en gang formene tas us av ovnen.
Vel bekomme!