Kylling lårfilet med fløtegratinerte poteter og sprøstekt sopp.

 

Lårfileter av kylling blir saftig og godt når det ovnsstekes.

600 gram kyllingfilet

1 brokkoli

1 blomkål

2-3 gulrøtter

 

Fløtepoteter

12 melne poteter

1 løk

2-3 fedd hvitløk

1 ss smør

1 ts salt

1/2 ts pepper

1 boks kremfløte

1 dl revet hvitost

 

150 gr sopp

 

Grill lårfiletene først i en varm panne med smør, til de får en fin stekeskorpe hele veien rundt.

Krydre med salt og pepper.

Kutt opp grønnsakene i passende biter og legg de i en ildfast form. Legg kyllingfiletene oppå og sett inn i ovnen.

Stekes i ovn på 160 °C i 12-15 minutter, til kyllingen er gjennomstekt og grønnsakene er møre.

Samtidig setter du inn en potetgrateng,

slik at den blir ferdig sammen med kyllingen.

Oppskrift på fløtegratinerte poteter finner du HER.

Kutt sopp og stek i varm panne til de er sprø.

Server med en gang formene tas us av ovnen.

Vel bekomme!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg