Kylling med forvellede grønnsaker.

Travle dager, da er det greit med litt lettvint mat.

Her har jeg ovnsstekt kyllingbiter, med skinn og bein.

Stekes midt i ovnen i ca 45 minutter på 180 grader.

Som tilbehør har jeg forvellede grønnsaker.

Jeg har kjøpt en ferdig pose med grønnkålblanding, den inneholder hodekål, grønnkål, rødkål, rødbeter og gulrot. Ha hele posens innhold i en kasserolle, fyll på med vann så det nesten dekker, og kok opp.

La det koke lett i 2-3 minutter og hell av vannet.

Serveres med et pepperdryss og litt salt.

God som tilbehør til både kjøtt og fisk.

Og i dag blir det til kylling.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg