Kylling spyd/shish kebab.

 

Kylling på grillspyd med hummus og gresk salat,

serveres med pitabrød eller lefser.

Begynn med å del kyllingfileter i store biter.

Krydres godt og settes kaldt i noen timer, slik at smaken setter seg.

Deretter hakkes grønnsaker, kikerter kjøres til hummus,

spydene legges i vann, hvis du bruker trespyd.

 

Tre kyllingbiter og grønnsaker på spydene.

Legges i varm grillpanne slik at det får fine grillstriper, før det legges inn i varm ovn for ettersteking.

I mellomtiden hakkes grønnsaker til gresk salat,

jeg bruker tomater,olivener og fetaost,sammen med grønnsalat.

Ringle over med en god olivenolje før servering.

 

2 bokser hermetiske kikerter (à 240 g)

saften av 0,5 stk. sitron

4 båter hvitløk

1 ts salt

1 ss tahini

0,5 ts malt spisskummen

ca. 1,25 dl olje

1 ss finhakket frisk persille

og hummusen kjøres sammen. 

Ringle over litt god olivenolje.

Serveres med brød, tzatsiki, hummus og salat med fetaost.

 

Velbekomme!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg