Kylling spyd/shish kebab.

 

Kylling på grillspyd med hummus og gresk salat,

serveres med pitabrød eller lefser.

Begynn med å del kyllingfileter i store biter.

Krydres godt og settes kaldt i noen timer, slik at smaken setter seg.

Deretter hakkes grønnsaker, kikerter kjøres til hummus,

spydene legges i vann, hvis du bruker trespyd.

 

Tre kyllingbiter og grønnsaker på spydene.

Legges i varm grillpanne slik at det får fine grillstriper, før det legges inn i varm ovn for ettersteking.

I mellomtiden hakkes grønnsaker til gresk salat,

jeg bruker tomater,olivener og fetaost,sammen med grønnsalat.

Ringle over med en god olivenolje før servering.

 

2 bokser hermetiske kikerter (à 240 g)

saften av 0,5 stk. sitron

4 båter hvitløk

1 ts salt

1 ss tahini

0,5 ts malt spisskummen

ca. 1,25 dl olje

1 ss finhakket frisk persille

og hummusen kjøres sammen. 

Ringle over litt god olivenolje.

Serveres med brød, tzatsiki, hummus og salat med fetaost.

 

Velbekomme!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg