Kylling står ofte på menyen, det er en anvendelig og likandes råvare,
som kan benyttes på mange måter.
I dag ble det en litt annerledes kyllingfilet.
Jeg tinte noen fileter i kjøleskapet over natten.
Dette fordi da syns jeg de holder seg mest mulig saftige.
Delte hver filet halvveis igjennom og banket ut til tynne snitsler med en kjøtthammer.
Krydret godt med salt og pepper,
og masse friske, hakkede urter.
Kunne vendt de i mel, egg og rasp, men ville teste de kun med urter i dag.
Se om de ble veldig tørre, men neida.
Kort tid i ovnen, på høy temperatur, gir noenlunde saftige fileter.
180 grader i ca. 15 minutter.
Men neste gang blir det med rasp, stekt i godt med smør i panna.
Det skal nok bli saftig og godt.
Her serverte jeg snitselen ganske enkelt med dampede grønnsaker og poteter
som tilbehør.
Hadde helt sikkert gjort seg med en kremete saus over,
men tok den litt sunnere varianten idag.
Vel bekomme!