Lunsj, turmat eller rett og slett bare kveldskos, eller frokost.
Disse kan jeg spise til alle måltider.
Lett å ha med i sekken om det skulle bli lenge mellom måltider når du er på reise.
Flyplasser er jo som kjent ikke et sted man finner noe særlig fornuftig mat for den som ikke spiser hvete.
Så det er bare å bake opp og ha et lager klart i kjøleskapet.
1 stort beger (mager) cottage cheese (420g)
4 egg
400 g store havregryn
1 ts salt (kan utelates)
1 ss bakepulver
Kjør egg og cottage cheese glatt i en kjøkkenmaskin eller med en stavmikser.
Bland det tørre i en bakebolle og bland alt god sammen i maskinen.
Deigen legges i klatter i muffinsformer.
1 ss deig i bunnen, fyll på toppen.
Det blir ca 30-35 stykker av en deig.
Her ble det to varianter,
Fyllet kan også røres inn i deigen, men jeg syns det er godt med litt ekstra revet ost på toppen.
Inn i ovnen på 200 grader varmluft 15min til osten er gyllen.
Vel bekomme!
#turmat #kveldskos #havre #cottacecheese #egg #ost #smeltaost #kveldskos #kosemat #suntoggodt #helse #bygg #lavkarbo #glutenfri
#dia diabetes #diabetesvennlig #stabiltblodsukker #blodsukker #ingenheving #hevefri #pizzabunn #matfrabunnen #tradisjon #livsglede
#hjemmelaget #bokhvete #protein #proteinpizza #Proteinbunn #lørdagskos #lunsj #aftensmad #lykke #skolemat #trengingsmat #etterskolemat