Pannekaker

 

4 egg

2 ss sukker

3 dl hvetemel

5 dl lettmelk

2 ss smeltet smør

 

Pisk egg og sukker til en luftig eggedosis.

Bland mel og melk vekselvis,

til du har en glatt og klumpfri, passe tykk røre.

Stekes i varm panne.

Serveres som middag med stekt bacon, stekte poteter, stekte pølsebiter, syltetøy eller bare med sukker og smør til dessert.

Dessertpannekakene stekes gyllenbrune og tynne, så de er lette og lekre.

Ellers er det mulig å gjøre pannekakene sunnere ved å blande inn litt sammalt mel, havregryn, cottage cheese, proteinpulver, uten sukker evt. med litt søtning, glutenfritt mel, laktosefri melk og smør, så det er mulig å lage litt sunnere og nyttigere pannekaker, som smaker kjempegodt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg