Litt sunnere pannekaker av kikertmel,
fulle av proteiner og metter godt.
Glutenfrie og gode for blodsukkeret.
De kan anvendes til så mangt og de kan lages helt uten egg. Kikertmel er rikt på proteiner og gir en sakte blodsukkerstigning,
så det er godt for alle,
som ønsker et stabilt sukkernivå.
Disse pannekakene kan stekes supertynne og brukes som wraps, elles om tacolefser.
De kan stekes litt tykkere til en deilig lunsj,
eller de kan stekes til tykke, små lapper,
som kan søtes litt og spises til frokost eller som kaffebrød.
3 egg
3 toppede ss kikertmel
2 dl valgfri melk/vann
Bland alle ingrediensene til en røre med en visp eller en miksmaster.
Ha i melk til passe tykkelse.
Her kan du bruke havremelk eller vann om du vil.
Det er også godt å tilføre litt søtning,
hvis de skal brukes til kveldskos.
Stek som vanlige pannekaker i flytende margarin eller smør.