Rabarbrapai – smuldrepai uten sukker og mel.

Rabarbraen er moden, så det er bare å komme seg ut å høste.

En smuldrepai til dessert passer fint etter dagens familiemiddag.

 

 

Rabarbraen høste inn og kuttes i mindre biter, skylles godt og has i en ildfast form.

Strø over litt sukkerfritt strøsukker, evt også litt kanel hvis alle liker det.

 

 

Til deigen trenger du:

2-4 dl havregryn,

100-200 gr smør,

ca 2 ss sukkerfri strøsukker.

Alt kjøres sammen i en kjøkkenmaskin.

Smuldres over rabarbraene i forma, og settes inn i forvarmet ovn.

180 grader i 30 minutter.

 

La den hvile litt før du begynner å servere, men lun pai er godt.

Serveres med vaniljesaus, jordbær og hvorfor ikke litt vaniljeis.

Duften av sommer.

 

NYTES!

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg