Rabarbraen er moden, så det er bare å komme seg ut å høste.
En smuldrepai til dessert passer fint etter dagens familiemiddag.
Rabarbraen høste inn og kuttes i mindre biter, skylles godt og has i en ildfast form.
Strø over litt sukkerfritt strøsukker, evt også litt kanel hvis alle liker det.
Til deigen trenger du:
2-4 dl havregryn,
100-200 gr smør,
ca 2 ss sukkerfri strøsukker.
Alt kjøres sammen i en kjøkkenmaskin.
Smuldres over rabarbraene i forma, og settes inn i forvarmet ovn.
180 grader i 30 minutter.
La den hvile litt før du begynner å servere, men lun pai er godt.
Serveres med vaniljesaus, jordbær og hvorfor ikke litt vaniljeis.
Duften av sommer.
NYTES!
1 kommentar
Wil je vrijen? Mijn poesje staat tot je beschikking!
Vind hier mijn profiel met telefoonnummer.
—>>> http://Blogg.no@xlovex.ml/#LadyLove