Restegrateng

 

I jula har vi mye mat og da blir det masse rester, dette kan brukes til mange gode middager, og nå er det på tide å bruke opp det siste. Kalkun og annet kjøtt kan lett fryses, slik at du ikke behøver å ha rester i lang tid, men ta opp litt etter litt, oglag en god ny rett av restene.

Ingenting er som resterfest, denne gangen med rester av kalkunmiddagen,

med poteter, medisterkaker og julepølser.

Sammen med den gode sausen.

Dette blir lett en god grateng, toppes med ost og ovnsbakes til osten er gyllen.

 

Begynn med å finn frem alt av rester, hakk opp kalkun, pølser og medisterkaker.

 

Hell over saus.

Rør sammen alt. Skjær potetene i skiver og legg over som et lokk.

Deretter brukes alle osterester opp.

Hvit ost rives og strøs over. Sett forma inn i varm ovn, 180 grader, i ca 1/2 time. Vel bekomme.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg