Sursøt kylling med grønnsaker.

En av mine favoritter innen takeaway kinamat

er kylling i sursøt saus.

Så da måtte jeg prøve å lage dette selv.

Og jeg må si at dette ble bedre enn den jeg kjøper ute.

Dog ikke med innbakt kylling,

men det vil si at den ble i det minste bittelitt sunnere.

Og med ferdig saus på glass går det jo kjemperaskt også.

 

 

600 gr kyllingfilet

1 glass sweet & sour-saus

1 pose sukkererter

1 rød paprika

2 boks skivede bambusskudd

ris

 

Skjær kyllingen i strimler.
Stekes i varm panne til den får litt farge.
Skjær opp paprika og sukkererter i biter.
Ha sweet & sour-sausen i en gryte sammen med kyllingen.
Ha deretter i grønnsakene og to bokser
med skivede bambusskudd.
Kok opp og la sausen koke noen minutter.
Kok risen etter anvisning på pakken.
Lettvint og greit.
Det ble så mye at det ble en stor boks
med rester til morgendagens lunsj.
Vel bekomme!
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg