En av mine favoritter innen takeaway kinamat
er kylling i sursøt saus.
Så da måtte jeg prøve å lage dette selv.
Og jeg må si at dette ble bedre enn den jeg kjøper ute.
Dog ikke med innbakt kylling,
men det vil si at den ble i det minste bittelitt sunnere.
Og med ferdig saus på glass går det jo kjemperaskt også.
600 gr kyllingfilet
1 glass sweet & sour-saus
1 pose sukkererter
1 rød paprika
2 boks skivede bambusskudd
ris
Skjær kyllingen i strimler.
Stekes i varm panne til den får litt farge.
Skjær opp paprika og sukkererter i biter.
Ha sweet & sour-sausen i en gryte sammen med kyllingen.
Ha deretter i grønnsakene og to bokser
med skivede bambusskudd.
Kok opp og la sausen koke noen minutter.
Kok risen etter anvisning på pakken.
Lettvint og greit.
Det ble så mye at det ble en stor boks
med rester til morgendagens lunsj.
Vel bekomme!
0 kommentarer