Toad in the Hole. Pølser i brødpai – pubmat.

 Dette er enkel og ujålete pubmat som er lett å lage og lett å like.

Med råvarer, som er lett å finne i butikken.

Pølser, mel, egg og melk er stort sett det du trenger.

Yorkshirepudding i langpanne med pølser

og en god brunsaus til å helle over.

Nom.

What not to like.

 

2,5 dl hvetemel

1 ts salt og 1/2 ts pepper

3 egg

3 dl melk

6 pølser

1 1/2 løk i ringer

2 ss rapsolje

Bland sammen alt til røra og pisk godt sammen den er glatt og fin.

La røra stå å svelle i en halvtimes tid.

Ha oljen i en liten langpanne.

Skrell og skutt opp løken i ringer eller båter.

Legg løken i forma.

Del pølsene i to,tre biter og legg de i forma.

Settes inn i forvarmet ovn, 180 grader, varmluft.

Stek i 20-25 minutter til gylden.

Så settes ovnen på 210 grader.

Pisk opp røra før den helles i den varme forma,

pass på så det ikke spruter, dette er glovarmt.

Settes midt i ovnen i en halvtimes tid,

til deigen er blåst opp og gylden og fin.

Du må ikke åpne døra underveis i stekinga,

da vil paien falle sammen.

Lag en god brun saus mens forma står i ovnen.

Serveres med en gang, sammen med sausen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg