Toad in the Hole. Pølser i brødpai – pubmat.

 Dette er enkel og ujålete pubmat som er lett å lage og lett å like.

Med råvarer, som er lett å finne i butikken.

Pølser, mel, egg og melk er stort sett det du trenger.

Yorkshirepudding i langpanne med pølser

og en god brunsaus til å helle over.

Nom.

What not to like.

 

2,5 dl hvetemel

1 ts salt og 1/2 ts pepper

3 egg

3 dl melk

6 pølser

1 1/2 løk i ringer

2 ss rapsolje

Bland sammen alt til røra og pisk godt sammen den er glatt og fin.

La røra stå å svelle i en halvtimes tid.

Ha oljen i en liten langpanne.

Skrell og skutt opp løken i ringer eller båter.

Legg løken i forma.

Del pølsene i to,tre biter og legg de i forma.

Settes inn i forvarmet ovn, 180 grader, varmluft.

Stek i 20-25 minutter til gylden.

Så settes ovnen på 210 grader.

Pisk opp røra før den helles i den varme forma,

pass på så det ikke spruter, dette er glovarmt.

Settes midt i ovnen i en halvtimes tid,

til deigen er blåst opp og gylden og fin.

Du må ikke åpne døra underveis i stekinga,

da vil paien falle sammen.

Lag en god brun saus mens forma står i ovnen.

Serveres med en gang, sammen med sausen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg