Vegetarpai.

Rull ut paideigen og legg den ned i en paiform.
Trykk kantene til så den passer i formen.
Skjær brokkoli og poteter i terninger og legg det i formen.
Hell over en pakke med fetaost.
Pisk sammen egg og melk og krydre med salt og pepper og urter du liker.
Hell blandingen over grønnsaker i formen.
Stekes ved 180 grader i ca 30 minutter.
Paien blåser seg fint opp i ovnen. La den stå å sette seg litt før du tar den ut av forma og skjærer den opp. Jeg bruker en form med løs bunn, da er det lett å få den ut av forma.
Serveres med en  frisk salat,
eller sammen med ovnsstekt laks.
Paien er like god både lun og kald og gjør seg godt til lunsj og i matboksen dagen etter.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg