Wok med kyllingfilet.

Wok er enkelt, sunt og godt,

og du kan bruke det du liker og har i kjøleskapet.

Bra for å minske matsvinn og for økonomien.

 

Her kan du bruke rester av forskjellige grønnsaker,

kylling, svinefilet eller fisk.

Det er bare fantasien som setter grenser.

Idag ble det en kyllingwok med ulike grønnsaker.

 

3/4 kyllingfileter

1 ts salt

1 ts pepper

1 gulrot

1 løk

1 rød paprika

1/2 pose grønnkål

1/2 pk sukkererter

Ris eller bulgur

 

1 pose ferdig woksaus

 

Serveres med ris eller bulgur.

 

Vel bekomme!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg