3 egg
2 dl hvetemel
1,5 dl melk
1,5 dl vann
1/2 ts salt
12 ss vegetabilsk olje
Ha mel, salt og vann/melk i en bolle og pisk det til en jevn røre.
Ha røra i en mugge, som det er lett å helle fra og la det stå og svelle i 30 minutter.
Det kan med fordel stå lengre, inntil 12 timer er greit.
Så da kan røra lages dagen før den store middagen
og stekes sammen med kjøttet, som skal i ovnen.
Sett ovnen på maks og sett inn et muffinsbrett med 12 hull i 5 minutter.
Ta ut brettet og ha en spiseskje olje i hvert hull og varm opp i 5 minutter,
så oljen er rykende varm.
Ta forsiktig ut brettet og hell røre i muffinshullene.
Sett inn brettet og lukk døra forsiktig og stek i 15 minutter uten å åpne døra, 225 grader, midt i ovnen.
Når du forvarmer brettet med oljen,
så er det kjempelett å vippe ut puddingene når de er ferdigstekte.
Serveres straks.
Servert i dag sammen med kalkun, poteter og masse god saus som puddingene dyppes i.