Spinatsuppe.

Sunt, lettvint og godt.

Jeg bruker frossen spinat, billig og smart.

Med frossen spinat trenger du ikke å blende suppen med stavmikseren,

den blir glatt bare av å koke i vannet.

Spinaten er ferdig hakket opp, så det er bare å putte terningene fra posen rett i gryta.

Tilsett vann slik at det dekker. Kok opp.

Når suppen har kokt noen minutter, tilsetter jeg fløte eller melk,

evt. litt mer vann for å få den så tykk/tynn jeg ønsker.

Jeg liker den ganske tykk.

Salt og pepper må til.

Og litt gurkemeie for sunnhetens skyld.

I dag tilsatte jeg litt grovhakket ingefær også, dette fordi vi brygger på en forkjølelse.

Like godt å få det bort med en gang. Ingefæren gjør suppen litt hot.

Rør gjerne inn en liten klatt smør før servering for å få en rund smak og blank suppe.

En pakke frossen spinat

Ca. 5 dl vann

1 ts salt

1 ts pepper

Krydder etter ønske

1-2 dl fløte eller melk. (evt. kokosmelk)

Server gjerne med en klatt rømme og halve hardkokte egg.

Og godt brød. F.eks. Foccatia.

Suppen er #glutenfri, #laktosefri ved å benytte laktosefri meierivarer og #lavkarbo hvis du velger bort brødet.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg