Noe av det jeg savner i Norge, er den gode remuladen de har i Danmark.
Tidligere kjøpte jeg alltid med meg en flaske eller to,
men etter at jeg fant ut hvor lett det er å lage den, har jeg begynt å gjøre det selv.
Du tar bare å blander majones med pickles, og krydrer til med karry, gurkemeie, salt og pepper,
og justerer litt med laken fra picklesene.
Denne kan jo varieres i det uendelige, men dette er en god basisoppskrift.
Du kan blande majones og creme fraiche halvt om halvt,
og du kan selvsagt lage en nydelig hjemmelaget majones og pickles.
Men godt blir det uansett.
Oppskrift på hjemmelaget majones finner du her:
Både til en rødspettefilet, fiskekaker eller til nystekte, krispie pommes frites.
Du trenger:
4 ss majones
3 ss pickles/cornichoner
1 ts karry
1 ts gurkemeie
salt og pepper
Gjerne en ss god sennep, men dette er en smaksak.
Pickles kjøres glatt med en stavmikser.
Røres sammen med majonesen og krydder.
Tynnes ut med laken fra picklesene til ønsket tykkelse.
Fylles på tett glass og settes i kjøleskapet til bruk.
Nystekte pommes frites med flaksalt, dyppes i remulade.
Smaker kjempegodt.
Takk for tipset 🙂
lisarorvik: Bare hyggelig.
Vente De Lioresal Buy Xenical 120mg Online Safely propecia ireland Colcrys 0.6 Mg Tablet Bestellung Viagra Soft Amoxicillin Necessary After Dog Neuter
whoah this blog is fantastic i really like
studying your articles. Keep up the great work!
You realize, a lot of persons are looking round for this information, you could help
them greatly.
Thank You! Lovely to hear. Like to think that I can inspire some to more home cooking. Have a nice day.
Tartarsaus er vel det nærmeste til den danske remulade, tror jeg.
Ja det er nok det nærmeste vi kommer på norsk, men jeg digger den gule fargen og karrysmaken på den danske. Ha en fin dag.
Det er ikke karri i dansk remulade. Alt er helt perfekt, så tilsetter alle karri bare for å være sikker på at det smaker som svett pakkis.