Hjemmelagde fiskekaker. Lettvint og greit med foodprocessor og kjøpefisk fra butikken.

800 gram torsk eller annen hvit fisk

litt salt og pepper

1 neve persille

1 egg

smør til steking

 

Vask fisken og skjær den i biter.
Ha den i en Foodprosessor og kjør den seig med litt salt.
 

Tilsett pepper, persille og egg.


 

Form deigen til passelige små fiskekaker.
Press deigen godt sammen, den har lett for å falle fra hverandre.

Stek fiskekakene i smør på begge sider til de er sprø og pent brune.

La dem stå ved svak varme til de er gjennomstekte.


 

Så er det bare å servere.

 

Serveres med dansk remulade, revet gulrot og gjerne kokte poteteter, eller en frisk, grønn salat.
Vel bekomme.
#lavkarbo #sukkerfri #dia #hjemmelaget #tradisjon #glutenfri #sunt #helse #fisk #hverdagsmat
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg