Medisterkaker med poteter, brun saus og hjemmelaget ertestuing.

Hjemmelagde kjøttkaker/medisterkaker av ferdigkjøpt farse,

lettvint og godt.

Jeg kom over en 2 kilos pakke med ferdig farse på butikken i dag,

og da blir det medisterkaker til middag

og fryseren fylles med flere lettvinte middager.

 

 

Farsen var i en pose, derfor klippet jeg av et passende stort hjørne,

som farsen ble klemt igjennom,

 formet med en spiseskje til kaker i passende størrelse.

 

 

 

Disse ble lagt i en varm stekepanne med smeltet smør.

 

 

Kakene stekes i noen minutter på sterk varme, til de får en pen stekeskorpe.

Deretter etterstekes de i stekeovnen til de er gjennomstekte.

 

 

Før servering varmes de i brun saus,

serveres med kokte poteter, tyttebær, grov sennep, gulrot, flatbrød og

hjemmelaget ertestuing av tørkede erter,

som har ligget i vann over natten,

og kokt i en times tid med vann og litt natron.

Vel bekomme!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg