Hjemmelagde kjøttkaker/medisterkaker av ferdigkjøpt farse,
lettvint og godt.
Jeg kom over en 2 kilos pakke med ferdig farse på butikken i dag,
og da blir det medisterkaker til middag
og fryseren fylles med flere lettvinte middager.
Farsen var i en pose, derfor klippet jeg av et passende stort hjørne,
som farsen ble klemt igjennom,
formet med en spiseskje til kaker i passende størrelse.
Disse ble lagt i en varm stekepanne med smeltet smør.
Kakene stekes i noen minutter på sterk varme, til de får en pen stekeskorpe.
Deretter etterstekes de i stekeovnen til de er gjennomstekte.
Før servering varmes de i brun saus,
serveres med kokte poteter, tyttebær, grov sennep, gulrot, flatbrød og
hjemmelaget ertestuing av tørkede erter,
som har ligget i vann over natten,
og kokt i en times tid med vann og litt natron.
Vel bekomme!