Medisterkaker med poteter, brun saus og hjemmelaget ertestuing.

Hjemmelagde kjøttkaker/medisterkaker av ferdigkjøpt farse,

lettvint og godt.

Jeg kom over en 2 kilos pakke med ferdig farse på butikken i dag,

og da blir det medisterkaker til middag

og fryseren fylles med flere lettvinte middager.

 

 

Farsen var i en pose, derfor klippet jeg av et passende stort hjørne,

som farsen ble klemt igjennom,

 formet med en spiseskje til kaker i passende størrelse.

 

 

 

Disse ble lagt i en varm stekepanne med smeltet smør.

 

 

Kakene stekes i noen minutter på sterk varme, til de får en pen stekeskorpe.

Deretter etterstekes de i stekeovnen til de er gjennomstekte.

 

 

Før servering varmes de i brun saus,

serveres med kokte poteter, tyttebær, grov sennep, gulrot, flatbrød og

hjemmelaget ertestuing av tørkede erter,

som har ligget i vann over natten,

og kokt i en times tid med vann og litt natron.

Vel bekomme!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg