Først tar jeg en svinefilet og deler på langs, ikke helt i gjennom,
og smører på et godt lag med pesto før den rulles sammen og rulles inn i spekeskinke.
Legges på plate og settes midt i ovnen. Legger også ved en svinefilet krydret med salt og pepper.
Dette stekes på 160 grader i 1-11/2 time, alt etter størrelsen på fileten.
Deler noen poteter i to og krydrer med salt pepper og provencekrydder. Alt stekes samtidig midt i ovnen, potetens tas ut når de er gyldne og gjennomstekte.
Server gjerne sammen med en god saus av krafta fra kjøttet.
Og en grateng med poteter, fløte og hvitløk.
Grønnsaker dampes i lettsaltet vann noen minutter.
Vel bekomme.
#svinefilet #pesto #spekeskinke #familiemiddag #tradisjon #svinekjøtt #kjøtt #poteter #fløtepoteter
4 kommentarer
Dette så godt ut 🙂
lisarorvik: Takk. Det enkle er ofte det beste. Ha en fin dag.
Så godt det så ut! 🙂
elisebr: Hehe ja takk for det. Artig å prøve litt nye varianter og få inn litt smak.