Spinatsuppe.

Sunt, lettvint og godt.

Jeg bruker frossen spinat, billig og smart.

Med frossen spinat trenger du ikke å blende suppen med stavmikseren,

den blir glatt bare av å koke i vannet.

Spinaten er ferdig hakket opp, så det er bare å putte terningene fra posen rett i gryta.

Tilsett vann slik at det dekker. Kok opp.

Når suppen har kokt noen minutter, tilsetter jeg fløte eller melk,

evt. litt mer vann for å få den så tykk/tynn jeg ønsker.

Jeg liker den ganske tykk.

Salt og pepper må til.

Og litt gurkemeie for sunnhetens skyld.

I dag tilsatte jeg litt grovhakket ingefær også, dette fordi vi brygger på en forkjølelse.

Like godt å få det bort med en gang. Ingefæren gjør suppen litt hot.

Rør gjerne inn en liten klatt smør før servering for å få en rund smak og blank suppe.

En pakke frossen spinat

Ca. 5 dl vann

1 ts salt

1 ts pepper

Krydder etter ønske

1-2 dl fløte eller melk. (evt. kokosmelk)

Server gjerne med en klatt rømme og halve hardkokte egg.

Og godt brød. F.eks. Foccatia.

Suppen er #glutenfri, #laktosefri ved å benytte laktosefri meierivarer og #lavkarbo hvis du velger bort brødet.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg