Dansk remulade. Hjemmelaget ,uten kunstige tilsetninger.

Denne lager du lett selv

så du slipper å kjøpe med tunge flasker fra Danmark.

Du blander majones med pickles, og krydrer til med

karry, gurkemeie, salt og pepper,

og justerer litt med laken fra picklesene.

Både til en rødspettefilet, fiskekaker eller til nystekt, sprø kylling.

Nystekte pommes frites med flaksalt, dyppes i remulade.

Smaker kjempegodt.

Gjerne en ss god sennep, men dette er en smaksak.

Du trenger:

4 ss majones

3 ss pickles/cornichoner

1 ts karry

1 ts gurkemeie

salt og pepper

 

 

Pickles kjøres glatt med en stavmikser.

Røres sammen med majonesen og krydder.

Tynnes ut med laken fra picklesene til ønsket tykkelse.

Fylles på tett glass og settes i kjøleskapet til bruk.

Oppskrift på hjemmelaget majones finner du her:

Majones.

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg