Helstekt svinefilet og kyllingfilet med blomkålmos, persilleolje.

Dagens hovedrett var del av en treretter festmiddag og besto av svinefilet og kyllingfilet med poteter og grønnsaker.

1 svinefilet(5-600 gr)

2-3 kyllingfilet

salt

pepper

mandelpoteter

rosenkål

 

blomkålmos

1 blomkålhode

50 gr  smør 

salt og pepper

persilleolje

1 bunt persille

Solsikkeolje

 

Brun svinefilet i panna til den har fått gylden skorpe,

det samme gjøres med kyllingfiletene.

Krydre med salt og pepper og legg i ildfast fat inn i ovnen.

Stek på 160 grader i 30-45 minutter, til alt er gjennomstekt.

Kok poteter, lag blomkålmos. Damp rosenkål i lettsaltet vann.

Legg opp på fat og server.

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg