Helstekt svinefilet og kyllingfilet med blomkålmos, persilleolje.

Dagens hovedrett var del av en treretter festmiddag og besto av svinefilet og kyllingfilet med poteter og grønnsaker.

1 svinefilet(5-600 gr)

2-3 kyllingfilet

salt

pepper

mandelpoteter

rosenkål

 

blomkålmos

1 blomkålhode

50 gr  smør 

salt og pepper

persilleolje

1 bunt persille

Solsikkeolje

 

Brun svinefilet i panna til den har fått gylden skorpe,

det samme gjøres med kyllingfiletene.

Krydre med salt og pepper og legg i ildfast fat inn i ovnen.

Stek på 160 grader i 30-45 minutter, til alt er gjennomstekt.

Kok poteter, lag blomkålmos. Damp rosenkål i lettsaltet vann.

Legg opp på fat og server.

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg