Hjemmelagder fiskekaker.

 

I dag kom jeg over massevis med ferske fiskefileter i butikken,

både hyse sei og torsk.

Disse var på halv pris pga kort dato.

Da var det bare å finne frem foodprosessoren og lage fiskekaker.

 

 

 

6-800 gr fiskefilet

2 ts salt

4 dl melk

2 ss potetmel

1/2 ts malt svart pepper

 

Rens fisken for skinn og alle bein,

plukk ut resterede bein med pinsett og del den i mindre biter.

 

 

Ha fiskefilet og salt i en hurtigmikser og kjør til filetene er fint oppkuttet.

Husk at fisk og melk må være helt kalde.

Tilsett pepper og potetmelet.

Spe inn melk til passende konsistens, til farsen er glatt og fin. 

 

 

Form fiskekaker med en skje dyppet i kaldt vann.

Smelt smør/margarin i en varm en stekepanne

og stek fiskekakene i 2-3 minutter på hver side til de er gylne.

Serveres med kokte poteter, gulrot, smeltet smør og agurksalat.

Vel bekomme!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg