Hjemmelaget burger med ost og bacon.

 

 

Til 4 store burgere trener du:

600 gr hakket oksekjøtt

4 skiver cheddarost

4 store skiver bacon

4  store, gode hamburgerbrød

salt

pepper

Chili/hvitløksmajones

Del opp kjøttet i fire og form til burgere.

Krydre burgerene på begge sider.

Stekes i ett par minutter på hver side på høy varme,

etterstek på lav varme i noen minutter til de er passe rosa inni og fremdeles saftige.

La de hvile litt før de anrettes. 

Majones lager du lett selv, og kan smaksette med enten chili, estragon eller hvitløk, eller det du syns er best.

Oppskift på MAJONES

Varm hamburgerbrødene,
del di i to og fyll opp med majones, burger, ost, sprøstekt bacon
og topp med burgerlokket.
Servér!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg