Italiensk-inspirerte kjøttboller med blomkålris.

   Kjøttboller med mye smak, med hvitløk og salvie, godt for fordøyelsen og styrker immunforsvaret. Og med en liten dasj chili så blir det futt i disse kjøttbollene.

 

400 gram svinekjøttdeig

1 neve finhakket salvie

salt og pepper

1 ts chiliflak

1 ss oregano

4 fedd hvitløk 1 egg

ca 1 dl vann

Alt røres sammen i en passende bolle.

Rør inn vann til slutt, så mye at farsen får en fin konsistens, men ikke blir for løs.

Form farsen til små, runde kjøttboller og stek de i god og varm stekepanne.

Serveres sammen med blomkålris og bløtstekt løk.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg