Italiensk-inspirerte kjøttboller med blomkålris.

   Kjøttboller med mye smak, med hvitløk og salvie, godt for fordøyelsen og styrker immunforsvaret. Og med en liten dasj chili så blir det futt i disse kjøttbollene.

 

400 gram svinekjøttdeig

1 neve finhakket salvie

salt og pepper

1 ts chiliflak

1 ss oregano

4 fedd hvitløk 1 egg

ca 1 dl vann

Alt røres sammen i en passende bolle.

Rør inn vann til slutt, så mye at farsen får en fin konsistens, men ikke blir for løs.

Form farsen til små, runde kjøttboller og stek de i god og varm stekepanne.

Serveres sammen med blomkålris og bløtstekt løk.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg