Pannestekt laks med hummus og spinat.

 

4 skinn og benfrie laksefileter

1 pose fersk spinat

hummus

smør til steking

chiliolje

salt og pepper

chiliflak

Krydre laksefiletene med salt og pepper og chiliflak,

så mye som du liker.

Legges i varm stekepanne med smør og stekes til de er lett brune på begge sider.

Så helles spinatbladene i panna og stekes til de faller litt sammen.

Hummus lager du SLIK. 

Kjøres glatt med en stavmikser.

 

Så er det bare å legge opp på fat og servere.

Ringle chililoje over laksen ved servering.

Bon apetitt!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg