Knallgod pizza med ost og pepperoni.
Med en god og mettende bunn.
Og den trenger ikke heves,
bare å fordele bunnen utover og fylle på med toppingen og rett inni ovnen.
Ingen gjær, ingen heving, raskt og enkelt.
Oppskriften er også enkel og
ngrediensene er lett å få tak i på vanlige butikker,
man slipper å innom helsekost og kjøpe massevis til skyhøy pris.
Du trenger til en stor pizza med ganske tykk bunn:
8-10 dl store havregryn(evt mandelmel, bokhvete, eller blandinger av mer/frø du tåler), 4-5 egg, ett stort beger mager cottage cheese, litt salt, 1-2 ts bakepulver. Så er det bare å kjøre alt sammen til en fin deig i en kjøkkenmaskin, eller med en stavmikser.
Kjøres sammen til en homogen masse og smøres direkte ut på bakepapirkledd plate.
Topping er valgfritt etter hva som faller i smak, men her brukte jeg;
1 pakke passata(tomater på boks), en pose med revet mozzarellaost, en pakke med pepperonipølser.
Smør utover tomatene, dekke med revet ost, legg på pølsebitene og krydre med oregano. Inn i ovnen på 180 grader i 15-20 minutter.
La den stå og sette seg litt før du skjærer opp i passe biter.
Så er det bare å kose seg.
Kan gjerne serveres med en grønn salat og et glass mineralvann. Samme oppskrift kan også brukes til brød, rundstykker og tynnere pizza. Oppskrift finner du her: PIZZA
#protein #glutenfri #lavkarbo #bakepulver #ingenhevetid #proteinrundstykker #proteinpizza
#proteinbrød #hjemmelaget #matfrabunnen #suntoggodt #helse #tdia #sukkerfritt #diabetesvennlig