Stekt makrell.

 

Etter en hyggelig hyttetur med fisking i strålende solskinn,

ble det nyfisket makrell på menyen.

Ingenting er mer sommer enn fersk fisk,

og makrell er sommer, sol og hygge for meg.

Lettvint og godt, det er bare å skylle den godt etter at den er gjort opp,

og legge den rett på grillen,

eller som jeg liker best,

rett i en varm stekepanne med masse smør.

Krydre godt med salt og svart, nykvernet pepper.

 

Stek fisken i 5-10 minutter på hver side,

så den er gjennomstekt.

Det ser du lett når bena slipper og den flaker seg. 

 

Serverer makrellen helstekt med agurksalat, rømme og kokte nypoteter.

Vel bekomme!

 

 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg