Stekt makrell.

 

Etter en hyggelig hyttetur med fisking i strålende solskinn,

ble det nyfisket makrell på menyen.

Ingenting er mer sommer enn fersk fisk,

og makrell er sommer, sol og hygge for meg.

Lettvint og godt, det er bare å skylle den godt etter at den er gjort opp,

og legge den rett på grillen,

eller som jeg liker best,

rett i en varm stekepanne med masse smør.

Krydre godt med salt og svart, nykvernet pepper.

 

Stek fisken i 5-10 minutter på hver side,

så den er gjennomstekt.

Det ser du lett når bena slipper og den flaker seg. 

 

Serverer makrellen helstekt med agurksalat, rømme og kokte nypoteter.

Vel bekomme!

 

 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg