Hjemmebakte knekkebrød – med ovnsbakt ørret eller salmalaks.

Dagens lunsj er rester av laks eller ørret oppå nybakte knekkebrød.

Ovnsbakt ørret godt som restemat, både kald i en salat, eller som luksuspålegg på brød eller knekkebrød. Oppskrift på ovnsbakt ørret.

 

Jeg baker ofte disse knekkebrødene.

Justerer litt etter hva jeg har i huset av frø og korn.

eg bruker ofte å tilsette litt tørket tang, dette gir god saltsmak,

og litt umami, og tilfører Jod, som er et nyttig stoff for skjoldbruskkjertelen og stoffskiftet.

Vel bekomme.

 

#hjemmelaget #matfrabunnen #knekkebrød #bakst #glutenfri #sukkerfri #diavennlig #dia #suntoggodt #helse #laks #ørret #fisk #matsvinn #nullmatsvinn #restemat

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg