Hjemmelaget lakseburger.

En deilig og sunn fiskeburger lager du lett selv

med ferdig filetert fisk fra butikken.

Kjøp ferske fileter, det smaker bedre enn de frosne,

og de henger bedre sammen når du steker dem.

 

4 laksefileter uten skinn og bein

gressløk

hvitløkspulver

løkpulver

2 ss sitronsaft

salt

sitronpepper

 

Fisken hakkes til en grovhakket deig og røres sammen med krydder.

Bruk de krydderne du liker best, og som passer til laks.

Bruk ca. en liten teskje av hver.

 

Litt mer hvis du bruker ferske urter.

Del deigen i fire like store deler og form til burgere.

Stek lakseburgerne i en varm stekepanne med smør til de er gyldne, ca 2-3 minutter på hver side, men pass på så de ikke blir tørrstekte.

Server lakseburgerne i hamburgerbrød eller til en salat og ovnsbakte småpoteter. Gjerne med hjemmelaget dansk remulade eller aioli med persille.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg