JULESNAPS – med ingefær og sitrus.

 

Nå er det på tide å få julesnapsen på glass.

Vask noen klementiner godt og skrell dem.

Hakk opp sammen med ingefær.

 

Alt  has på et Norgesglass eller lignende.

Hell på nøytral sprit til alt dekkes.

 

Sett på lokk og stikk slik at det blir helt tett.

La stå i en til to uker før det siles og helles på en fin karaffel.

 

Her er oppskrift på kryddersnaps med julesmaker.

Nytes i små glass til julematen, eller til kaffen sammen

en Biscotti.

Denne er faktisk både glutenfri og sukkerfri.

 

Med ønske om en hyggelig førjulstid med masse kos.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg