Krydderkake. Uten egg.

10 dl hvetemel
2 ss natron
150 gr. smeltet margarin
1 liter Kefirmelk
6 dl Sukker
2 ts kanel
2 ts nellik
2 ts kardemomme
2 ts ingefær
 
 
 
Legg bakepapir i en en langpanne.
Rør sammen alt til en glatt røre og hell i langpannen.
Sett ovnen på 160 grader varmluft.
Stekes midt i ovnen i 40-45 minutter.
Sjekk at den er gjennomstekt med en lang nål eller spiss kniv.
Kaken kan med hell smøres med en deilig ostekrem,
oppskrift på ostekrem finner du her:
Bytter du ut krydderet med 4 ss kakao og 2 ts vaniljesukker,
så blir det en lettvint og god sjokoladelangpannekake.
Den kan smøres med en enkel og kjempegod sjokoladekrem.
Oppskrift finner du her:
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg