Medisterkaker og suppeboller av ferdig farse.

Noen prøvekaker må vi ha for å være sikker på at smaken er bra.

Her sammen med hjemmelaget surkål .

Kan også serveres med fermentert kål.

Når fryseren skal fylles med medisterkaker til jul, er det greit når man kommer over en slik bøtte med ferdig farse fra Inderøy slakteri.

5 Kg farse, ja det blir noen kaker det,

derfor valgte jeg å lage opp endel suppeboller også.

Kjekt å ha i fryseren til vårens grønnsakssupper.

En skikkelig stor farseklump, så da var det bare å begynne å steke.

 

Noen brunes lett i stekepannen,

men de fleste går rett inn i stekovnen og stekes på bakebrett der,

for å spare tid.

 

De hever litt inni ovnen, for de blåser seg opp litt, men de blir så saftige og gode.

Avkjøles godt før de has i passende porsjoner og fryses ned.

Jeg fyller de rett i zip-lock-poser og skriver på hva det er og dato,

så er det lettere å holde oversikt og følge med når de ble frosset ned.

 

Suppebollene hadde jeg rett i buljong og trekte de til de ble gjennomkokte.

Så er det bare å kjøle ned og og fylle poser og fryse ned.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg