Ovnbakt hel ørret.

Sett stekeovnen på 160 °C.

Skyll ørreten godt i kaldt vann og tørk lett med tørkerull.

Legg den på et stekebrett med aluminiumsfolie inni, slik at den står med ryggen opp.

Dette for at skinnet skal kunne dras av på begge sider før servering.

 Skjær sitron i skiver og putt inn i fisken.

Dryss over salt og pepper, og sett fisken inn i midten av ovnen.

Bak i stekeovnen i 1 time på 160 grader.

 

Da kan bordet dekkes.

 

En liten forret mens fisken stekes.

 

Serveres med rømme og agurksalat, kokte poteter og ovnsbakte grønnsaker.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg