I helga ble det feiring med treretters og kaker, som seg hør og bør.
Forretten sørget min svigerdatter for, nemlig en deilig Vâsterbottenostepai.
Mektig og god, med rømme og finhakket rødløk på toppen.
Samtidig ble ribbe, nakkekoteletter, slinkestek og gulrøtter stekt i ovn.
Alt ble servert med kyllingkjøttboller,
ovnsbakte gulrøtter og blomkålmos.
Og kokte nypoteter.
Desserten ble ganske enkelt trollkrem.
Vi må jo bruke høstens råvarer nå som det bugner.
Jeg lager den sukkerfri, så da kan den spises med god samvittighet.
Til kaffen ble det kaker i lange baner.
Her er det de lekreste porsjonskaker med sjokolade, bær, salt karamellfyll og dumlekrem.
Samtidig fikk vi en deilig, saftig sjokoladekake med sjokoladesmørkrem.
Heldig som har så flink datter og svigerdatter som baker så mye godt.
Takker for en hyggelig dag med store og små til bords.
Dagen derpå – Restefest.